top of page

POSTIKORTTEJA

by Rina Dhakal 

fullsizeoutput_5801.jpeg
fullsizeoutput_57f3.jpeg
Monday, a beautiful start of a new week!

Noin kymmenen vuotta sitten yhdistin itselleni kaksi merkityksellistä asiaa: kirjoittamisen ja valokuvaamisen. Olen aina nähnyt kauniita asioita ja yksityiskohtia ympärilläni ja nauttinut niiden herättämistä ajatuksista ja symboliikasta. Mietiskelijä olen ollut aina. Tekstit ja kuvat yhdistyivät mielessäni usein heti, toisinaan pitkän ajan välillä. Siitä tuli eräänlainen palapeli,  jota rakensin yhdistämällä ulkoista ja sisäistä maailmaani. Kuvat teksteineen syntyi itselleni muistutukseksi, rohkaisuksi, lohduksi, tai vastasivat tarpeeseeni sanoa jokin asia "ääneen." 

Reilu kolme vuotta sitten pidin ensimmäisen taidenäyttelyni ja silloin hoksasin, että voisin teettää ajatukseni postikorteiksi ja ottaa ne osaksi näyttelyä. Teetin ensimmäisen pienen erän ja sen jälkeen saatuani kutsun osallistua Postikortti Paratiisi-tapahtumaan, teetin suuremman erän toiveenani, että kortit voisivat olla merkityksellisiä myös toisille. 15 erilaista kuvaa olen teettänyt postikorteiksi myyntiin ja etsin niille myös jälleenmyyjiä.

Kortteja on enemmänkin ja HAAVEILEN, että saan teettää niitä vielä lisää ja, että ne löytäisivät paikkansa muiden korttien joukossa laajemmaltikin. 

JOS olet jo löytänyt korttini, olisi ihana kuulla myös mitä ne ovat merkinneet sinulle oman elämäsi keskellä. Laita viestiä! :) 

siitaÌ?? mihin putoan.jpg

Siirry

IMG_0672.JPG

Postikortti Paratiisi tapahtumassa v.2017

bottom of page