POSTIKORTTEJA

by Rina Dhakal 

Noin kymmenen vuotta sitten yhdistin itselleni kaksi merkityksellistä asiaa: kirjoittamisen ja valokuvaamisen. Olen aina nähnyt kauniita asioita ja yksityiskohtia ympärilläni ja nauttinut niiden herättämistä ajatuksista ja symboliikasta. Mietiskelijä olen ollut aina. Tekstit ja kuvat yhdistyivät mielessäni usein heti, toisinaan pitkän ajan välillä. Siitä tuli eräänlainen palapeli,  jota rakensin yhdistämällä ulkoista ja sisäistä maailmaani. Kuvat teksteineen syntyi itselleni muistutukseksi, rohkaisuksi, lohduksi, tai vastasivat tarpeeseeni sanoa jokin asia "ääneen." 

Reilu kolme vuotta sitten pidin ensimmäisen taidenäyttelyni ja silloin hoksasin, että voisin teettää ajatukseni postikorteiksi ja ottaa ne osaksi näyttelyä. Teetin ensimmäisen pienen erän ja sen jälkeen saatuani kutsun osallistua Postikortti Paratiisi-tapahtumaan, teetin suuremman erän toiveenani, että kortit voisivat olla merkityksellisiä myös toisille. 15 erilaista kuvaa olen teettänyt postikorteiksi myyntiin ja etsin niille myös jälleenmyyjiä.

Kortteja on enemmänkin ja HAAVEILEN, että saan teettää niitä vielä lisää ja, että ne löytäisivät paikkansa muiden korttien joukossa laajemmaltikin. 

JOS olet jo löytänyt korttini, olisi ihana kuulla myös mitä ne ovat merkinneet sinulle oman elämäsi keskellä. Laita viestiä! :) 

Siirry

Postikortti Paratiisi tapahtumassa v.2017

Art and Joy, Omata

Viipurintie 4, 13200 Hämeenlinna

Oma sisäänkäynti Verkatehtaankuja 2

400m rautatieasemalta ja linja-autoasemalta

  • Instagram
  • Facebook

© 2023 by Going Places. Proudly created with Wix.com