top of page

Meditaatio
POSTIKORTTEJA

fullsizeoutput_5801.jpeg
fullsizeoutput_57f3.jpeg
Monday, a beautiful start of a new week!

by Rina Dhakal 

Noin kymmenen vuotta sitten yhdistin itselleni kaksi merkityksellistä asiaa: kirjoittamisen ja valokuvaamisen. Olen aina nähnyt kauniita asioita ja yksityiskohtia ympärilläni ja nauttinut niiden herättämistä ajatuksista ja symboliikasta. Mietiskelijä olen ollut aina.

 

Tekstit ja kuvat yhdistyivät mielessäni usein heti, toisinaan pitkän ajan välillä. Siitä tuli eräänlainen palapeli,  jota rakensin yhdistämällä ulkoista ja sisäistä maailmaani. Kuvat teksteineen syntyi itselleni muistutukseksi, rohkaisuksi, lohduksi, tai vastasivat tarpeeseeni sanoa jokin asia "ääneen."  

 

Olen tullut siihen tulokseen, että kortit ovat luonteeltaan

meditatiivisia, kutsuvat lukijaa pysähtymään toviksi kuvan ja tekstin äärelle: mitä se sinussa herättää?

Vuonna 2017 pidin ensimmäisen taidenäyttelyni ja silloin hoksasin, että voisin teettää ajatukseni postikorteiksi ja ottaa ne osaksi näyttelyä. Teetin ensimmäisen pienen erän ja pian sen jälkeen saatuani kutsun osallistua Postikortti Paratiisi-tapahtumaan, teetin suuremman erän toiveenani, että kortit voisivat olla merkityksellisiä myös toisille.  On ollut ilahduttavaa, että moni on ne löytänyt!  

Tällä hetkellä kortteja on painettuna 15 erilaista, ja digitaalisessa muodossa niitä löytyy vielä lisää. 

JOS olet jo löytänyt korttini, olisi ihana kuulla myös mitä ne ovat merkinneet sinulle oman elämäsi keskellä. Laita viestiä! :) 

Kortteja on tällä hetkellä myytävänä verkkokaupassani sekä

Hämeenlinnan Prismassa. Jos olet kiinnostunut jälleenmyynnistä,

ota yhteyttä rina@artandjoy.fi 

siitaÌ?? mihin putoan.jpg

Siirry

IMG_0672.JPG

Postikortti Paratiisi tapahtumassa v.2017

bottom of page