top of page

Tue, Sep 07

|

Hämeenlinna

TUNNE ITSESI - taideterapiaryhmä alkaa 7.9. klo 17-20

Tunne itsesi luovuuden kautta.

Registration is Closed
See other events
TUNNE ITSESI - taideterapiaryhmä alkaa 7.9. klo 17-20

Time & Location

Sep 07, 2021, 5:00 PM – 8:00 PM

Hämeenlinna, Viipurintie 4, 13200 Hämeenlinna, Finland

Guests

About the event

Miten tunnet itsesi?

Elämäsi tärkein matkakumppani olet sinä itse. Opimme tuntemaan itsemme tuntemalla itsemme - sallimalla tunteet, ja ottamalla vastaan ne monenlaiset kokemukset, joita elämä on matkallamme tuonut eteemme.

Itseensä tutustuminen ja oman elämän tutkiminen luovan ilmaisun kautta on monin tavoin merkityksellistä ja tukee kokonaisvaltaista hyvinvointiamme. Ihmisen sisäinen viisaus ja luovan ilmaisun merkitys avautuu prosessissa, kun olemme avoimia ja uteliaita itseämme kohtaan.

Oman elämän työstäminen luovan ilmaisun kautta ei edellytä minkäänlaisia erityistaitoja. Sinä olet oman elämäsi niin tuntija kuin asiantuntija ja luovuus on tie, joka johdattaa sinua eteenpäin.

Ekspressiivisessä taideterapiassa lähestytäään elämän eri teemoja niin kuvallisen ilmaisun, kirjoittamisen, liikkeen/tanssin, musiikin kuin draamankin kautta. Työskentely lähtee läsnäolosta, oman kehon ja itsensä kuuntelemisesta. Merkittävää on tehty matka, ei niinkään työn lopputulos. Se, että annamme itsemme tuntea, annamme itsemme ilmaista itseämme, otamme vastaan kuuntelevalla kunnioituksella kaiken sen mikä syntyy.

Taide kohtaa meitä tasolla johon sanat eivät koskaan yllä. Taide auttaa meitä antamaan muotoa niille asioille, joista ei oikein muuten saa kiinni. Se tekee meille näkyväksi ja vastaanotettavammaksi ne osat itsestämme, joihin on vaikeampi saada kosketusta ja auttaa meitä ymmärtämään niin itseämme kuin kokemuksiamme.

Terapeuttinen taidetyöskentely voi olla yhtä aikaa vapauttavaa ja voimauttavaa, kun elämän kipujen kauneus esittäytyy meille toisessa valossa. Saamme löytää uusia näkökulmia itseemme, kokemuksiimme, elämäämme. Tuntea itsemme, todellisesti ja tietää syvemmin sen, mitä oikeasti tarvitsemme.

7.9. alkaa Art and Joy:n viikottain kokoontuva ekspressiivinen taideterapiaryhmä: tunne itsesi, jolla teemme yhdessä tätä matkaa. Jos tilaa on, ryhmään otetaan uusia osallistujia myös 5.10. ja 2.11. alkaen.

Voit siis osallistua kuukaudeksi, kahdeksi tai kolmeksi. Voit ilmoittautua mille kuukaudelle tahansa, mutta jatkopaikalle otetaan ensisijaisesti ne jotka haluavat syyskuun jälkeen myös jatkaa. Varmistus tästä tapahtuu aina kuun 20 pv. mennessä. On mahdollista myös aloittaa toinen ryhmä, jos kiinnostuneita on.

Tapaamiset keskittyvät yksilötyöskentelyyn, mutta jaamme myös parin/ryhmän kanssa prosessia. Aloitamme ja päätämme tapaamiset aina luottamukselliseen yhteiseen piiriin.

Ryhmä ei sovellu akuuttiin kriisiin. Suosittelen siihen yksilötaideterapiaa. Jos epäröit, voit soittaa ja keskustella asiasta.

Taideterapiryhmän hinta 45€/krt, 180€/kk

Lisätietoja ja ilmoittautumiset rina@artandjoy.fi 044-0717012

Rina Dhakal Art and Joy:n perustaja terapeuttisen ohjaustoiminnan artenomi taidekasvattaja ja luovuusvalmentaja ekspressiviinen taideterapeutti

Share this event

bottom of page