top of page

Tue, Apr 06

|

Hämeenlinna

Taideterapiaryhmä

Löydä luova lepo kaaoksen keskellä. Me kasvamme aina.

Registration is Closed
See other events
Taideterapiaryhmä

Time & Location

Apr 06, 2021, 5:00 PM – 8:30 PM

Hämeenlinna, Viipurintie 4, 13200 Hämeenlinna, Finland

About the event

Koetko eläväsi kaaoksen keskellä? Kaipaatko lepoa ja sisäistä voimautumista elämääsi, tilaa tutkia sitä missä olet - turvallisessa ja luottamuksellisessa ilmapiirissä?

Tule mukaan Art and Joy:n ekspressiviiseen taideterapiaryhmään, jossa lempeästi lähestymme kaaoksen, levon ja kasvun teemoja itsessämme luovan ilmaisun keinoin. Miltä kaaokseni näyttää, mitä se kertoo minulle, huutaa, ehkä kuiskaa? Mitä on levätä kaaoksen keskellä? Miten voin kasvaa ulos siitä mikä ei palvele minua enää? Miten annan luvan itselleni lepoon kaiken keskellä?

Lepo on se paikka, missä kaaoksemme muuttuu kasvuksi. Tässä ryhmässä harjoittelemme luovaa ja levollista lähestymistapaa itseemme. Käännymme kohti valoa ja sitä kasvua joka meissä jo itää kaaoksen keskellä. Luovan ilmaisun kautta syvennämme itsetuntemustamme ja yhteyttä itseemme.

MITÄ ON EKSPRESSIIVINEN TAIDETERAPIA? Ekspressiivinen taideterapia perustuu humanistiseen ihmiskäsitykseen ja ajatukseen, että jokainen on oman elämänsä asiantuntija. Luovuus on hyvin syvällä meissä sisäsyntyisesti ja merkittävä osa hyvinvointiamme. Luovan ja taiteellisen ilmaisun kautta muodon löytää usein asiat, joille ei muuten tahdo löytyä sanoja. Työ ja prosessi antaa meille tilaa tutkia sitä, mitä koemme sisällämme ja antaa uusia näkökulmia. Ekspressiivinen taideterapia yhdistää myös kuvallisen ilmaisun, kirjoittamisen, liikkeen/tanssin, musiikin sekä draaman. Osallistuaksesi et tarvitse mitään erityistaitoja. Kaikki mitä tarvitset, on sinussa.

Luova työskentely itsessään on terapeuttista; samaan aikaan saamme paradoksaalisesti päästää jostakin irti ja ottaa jotakin vastaan. Tämä on usein hyvin vapauttavaa ja eheyttävää. Taideterapia sopii kaikille, jotka haluavat tutkia elämäänsä taiteen keinoin ja lisätä itsetuntemustaan.

Ryhmä keskittyy yksilötyöskentelyyn, mutta jaamme matkaa välillä myös parin/ryhmän kanssa. Ryhmä ei sovellu akuuttiin kriisin hoitoon. Kokoonnumme huhtikuussa kolme tiistai-iltaa sekä kaksi pidempää lauantaipäivää, jotka mahdollistavat pitkäkestoisemman ja syventyneemmän työskentelyprosessin.

Ti 6.4. klo 17-19.30 La 10.4. klo 9.30-16 La 17.4. klo 9.30-16 Ti 20.4. klo 17-19.30 Ti 27.4.klo 17-19.30

Hinta 289€, maksu 1.-2.erässä. Sisältää kaikki materiaalit sekä kahvia/teetä. Ryhmään otetaan max 5 osallistujaa. Osallistujien kanssa käyn pienen puhelinhaastattelun ennen ryhmän alkua.

Ryhmä kokoontuu Art and Joy:n sadan neliön luovassa olotilassa Omatassa HML Verkatehtaalla, jossa on hyvin tilaa olla ja työskennellä reiluilla turvaväleillä. Maskisuositus.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset Rina Dhakal rina@artandjoy.fi 044-0717012 terapeuttisen ohjaustoiminnan artenomi, taidekasvattaja, luovuusvalmentaja, ekspressiivinen taideterapeutti

Share this event

bottom of page