top of page

Tue, Jun 14

|

Hämeenlinna

Paint and Wine goes VANAI (Bistro & Bastu)

Tähän iltaan yhdistyy monta herkkua: ihanat Vanain ruoka-ja juomatarjoilut, jotka saat valita heidän Bistro-listalta sekä akryylimaalaus! Olet tervetullut yksin tai ystävän kanssa, rento ilta luvassa!

Registration is Closed
See other events
Paint and Wine goes VANAI (Bistro & Bastu)

Time & Location

Jun 14, 2022, 6:00 PM – 9:00 PM GMT+3

Hämeenlinna, Mensanaukio 4, 13200 Hämeenlinna, Finland

About the event

Paint and Wine goes VANAI! 

Tähän iltaan yhdistyy monta herkkua: ihanat Vanain ruoka-ja juomatarjoilut, jotka saat valita heidän Bistro-listalta sekä akryylimaalaus! Mikä ihanampi tapa viettää iltaa yhdessä toisten kanssa! Olet tervetullut mukaan yksin tai yhdessä ystävän kanssa. 

Maalauspajan hinta 59€, sis. 30x40 cm canvastaulun ja kaikki maalaustarviikkeet sekä opatuksen akryylimaalien käyttöön ja eri maalausvälineisiin. Sinun ei tarvitse tietää etukäteen mitään, tule rohkeasti mukaan, kaikki on valmiina sinua varten. Ruoka-ja juomatarjoilu ei sisälly maalauspajan hintaan, saat tutustua Vanain Bistro-listaan täältä https://vanai.fi/bistrolista/ ja tehdä tilauksesi saapuessasi Vanaihin. Huomioithan, että varaus on sitova, ostettuja paikkoja ei palauteta eikä lunasteta takaisin. Jos olet estynyt osallistumaan maalauspajaan, johon olet ilmoittautunut, voit luovuttaa/myydä paikkasi toiselle henkilölle. Osallistumisen voi siirtää toiseen ajankohtaan ainoastaan sairastapauksessa. Tervetuloa viettämään uniikkia kesäiltaa! 

Osta lippu: https://holvi.com/shop/L41Q54/

Lisätietoja: rina@artandjoy.fi 

044-0717012 

Share this event

bottom of page