top of page

Wed, Jun 29

|

Hämeenlinna

Paint and Beer

Mikä sen ihanampaa kuin maalata kesällä ulkona - vielä Birgitan terassilla!

Registration is Closed
See other events
Paint and Beer

Time & Location

Jun 29, 2022, 5:30 PM – 8:00 PM GMT+3

Hämeenlinna, 13100 Hämeenlinna, Finland

About the event

Paint and Beer! 

Mikä sen ihanampaa kuin kesällä maalata ulkona! Tehdään se nyt Hml torilla ihanalla Birgitan (Birger) terassilla kirkkopuiston paviljongissa. 

Maalauspajan hinta 59€, sis. 30x40 cm canvastaulun ja kaikki maalaustarviikkeet sekä opatuksen akryylimaalien käyttöön ja eri maalausvälineisiin. Sinun ei tarvitse tietää etukäteen mitään, tule rohkeasti mukaan, kaikki on valmiina sinua varten. Lumoudu väreistä, rakastu maalaamiseen! 

Mieluisan juoman saat tilata ja maksaa Birgitan tiskille, se ei sisälly maalauspajan hintaan. Maalaamme Birgitan terassilla katoksen alla. Tilaisuudella on säävaraus - erittäin huonon sään sattuessa, tilaisuus toteutetaan kivenheiton päässä Olutravintola Birgerissä Raatihuoneenk.15. HML Huomioithan, että varaus on sitova, ostettuja paikkoja ei palauteta eikä lunasteta takaisin. Jos olet estynyt osallistumaan maalauspajaan, johon olet ilmoittautunut, voit luovuttaa/myydä paikkasi toiselle henkilölle. Osallistumisen voi siirtää toiseen ajankohtaan ainoastaan sairastapauksessa. Tervetuloa viettämään uniikkia kesäiltaa!

 

Lisätietoja: rina@artandjoy.fi 044-0717012

Osta lippu: https://holvi.com/shop/L41Q54/

Share this event

bottom of page