top of page

Fri, Jul 01

|

Hämeenlinna

Nähdä kaikki kasvonsa - löytää omansa (taideterapeuttinen viikonlopun päiväretriitti)

Voimaannu ja syvennä itsetuntemustasi luovuuden kautta!

Registration is closed
See other events
Nähdä kaikki kasvonsa - löytää omansa (taideterapeuttinen viikonlopun päiväretriitti)

Time & Location

Jul 01, 2022, 5:30 PM

Hämeenlinna, Viipurintie 4, 13200 Hämeenlinna, Finland

About the event

Nähdä kaikki kasvonsa - löytää omansa

on viikonlopun kestävä taideterapeuttinen päiväretriitti, jolla pääset luovan ilmaisun kautta tutustumaan omiin "kasvoihisi" ja niihin erilaisiin "rooleihin", joihin olet elämäsi aikana kasvanut, pukeutunut, omaksunut, luonut. Tule mukaan avoimin mielin ja uteliaana itseäsi ja omaa elämääsi kohtaan tutkimaan luovan ilmaisun kautta sitä, mikä on läsnä sinussa. Ketkä puhuvat sinussa? Mikä on eniten sinua? Mikä on oma äänesi? Mistä haluat päästää irti? Mitä haluat olla? Tämä viikonloppu vie sinut lähemmäksi ydintäsi ja ison askeleen syvemmälle itsesi kuuntelemisessa ja ymmärtämisessä.

Osallistuaksesi et tarvitse mitään taiteellisia erityistaitoja; läsnäolon ja itsensä kuuntelemisen kautta kuljemme intuitiiviseen, luovaan työskentelyyn ja kaikki mitä tarvitset, on sinussa. Viikonlopun työskentely on ohjattua ja sinulla on tilaa ja lupa toimia sen mukaan minkä itse koet hyväksi. Lempeässä ja luottamuksellisessa ryhmässä on turvallista myös jakaa kokemuksiaan. Olet tervetullut sellaisena kuin olet.

Viikonlopun työskentely keskittyy yksilötyöskentelyyn, prosessia jaetaan myös parin/ryhmän kanssa sen verran kuin itsestä hyvältä tuntuu. Taiteen tekeminen ja taiteen kautta jakaminen on toiminnan keskiössä. Vaikka viikonlopun työskentely perustuu ekspressiivisen taideterapian menetelmiin; on hyvä täsmentää, tämä ei kuitenkaan ole terapiaa eikä myöskään sovellu akuuttiin kriisiin (tähän suosittelen yksilöterapiaa).

Ohjaajana toimii Art and Joy:n perustaja, terapeuttisen ohjaustoiminnan artenomi, taidekasvattaja, luovuusvalmentaja, ekspressiivinen taideterapeutti Rina Dhakal

Kokoonnumme Hml Verkatehtaalla Art and Joy:n sadan neliön luovassa olotilassa Omatassa. os. Viipurintie 4, oma sis.käynti: Verkatehtaankuja 2, HML

Kokoonnumme seuraavasti:

Pe 1.7. klo 17.30-19.30 La 2.7. klo 9.30-16 Su 3.7. klo 10-16

Tarjolla kaikkina päivinä myös kahvia ja teetä. Lauantaina ja sunnuntaina, ota mukaan omat lounaseväät. Tilasta löytyy käyttöösi mikro ja jääkaappi.

Hinta 245€/hlö sis. kaikki materiaalit, tilan ja ohjauksen, sekä kahvia/teetä.

Varmista paikkasi ostamalla lippu verkkokaupasta: www.artandjoy.fi/shop

Lisätietoja: rina@artandjoy.fi 044-0717012

Share this event

bottom of page