top of page

Sat, Jun 19

|

Hämeenlinna

Monta minua - vapaudu tuntemalla itsesi!

Tuntea itsensä on tuntea itsensä! Tule mukaan luovaan viikonlopun päiväretriittiin.

Registration is Closed
See other events
Monta minua - vapaudu tuntemalla itsesi!
Monta minua - vapaudu tuntemalla itsesi!

Time & Location

Jun 19, 2021, 9:30 AM – Jun 20, 2021, 5:00 PM

Hämeenlinna, Viipurintie 4, 13200 Hämeenlinna, Finland

About the event

Läsnäoloa ja luovuutta: MONTA MINUA -vapadu tuntemalla itsesi

Meissä jokaisessa on monta hahmoa, eri elämänvaiheissa ja tilanteissa syntynyttä, jotka vaikuttavat meissä ajatuksiimme, tunteisiimme, siihen missä nyt olemme. Myös siihen, miten koemme, luomme ja elämme elämäämme joka päivä.

Tässä Art and Joy:n viikonlopun päiväretriitissä pysähdymme tutkimaan ja tekemään näkyväksi itsellemme taiteellisen työskentelyn keinoin näitä matkakumppaneitamme. Saat luoda oman hahmokarttasi ja tehdä mielenkiintoista matkaa sen kanssa. Kaikki, jotka ovat tätä työstäneet kanssani, ovat kokeneet prosessin hyvin avartavaksi ja vapauttavaksi. Kun opimme tuntemaan itsemme, opimme näkemään myös sen, mikä ei ole meitä tai mitä muutoksia tarvitsemme elämäämme. Moni hämmennystä aiheuttanut asia löytää usein paikkansa.

Tämä viikonloppu on luovaa tutkimusmatkaa yksin ja yhdessä toisten kanssa. Prosessissa keskitymme yksilötyöskentelyyn mutta välillä vaiheita jaetaan parin kanssa tai ryhmässä.

Osallistuaksesi et tarvitse mitään erityisiä taiteellisia taitoja. Kaikki on sinussa. Tule mukaan uteliaana ja avoimin mielin. Lämpimästi tervetuloa! Mukaan otetaan max 8hlöä.

Ohjaajana toimii Art and Joy:n perustaja, terapeuttisen ohjaustoiminnan artenomi, taidekasvattaja, ekspressiivinen taideterapeutti Rina Dhakal

Hinta 197€, sis.kaikki materiaalit + kahvi/tee. Ota omat eväät mukaan. Käytössäsi jääkaappi ja mikro.

Osta lippu: holvi.com/shop/L41Q54 Osallistujat saavat ennen retriittiä vielä tervetulokirjeen.

Lisätietoja: rina@artandjoy.fi 044-0717012

Share this event

bottom of page