top of page

Sat, Jun 12

|

Hämeenlinna

Läsnäoloa ja luovuutta: Uusille aluille, itseni rakastamiselle ja elämälle..

Kun et voi matkustaa kauas, matkusta lähelle- itseesi!

Registration is Closed
See other events
Läsnäoloa ja luovuutta: Uusille aluille, itseni rakastamiselle ja elämälle..

Time & Location

Jun 12, 2021, 9:30 AM – Jun 13, 2021, 5:00 PM

Hämeenlinna, Viipurintie 4, 13200 Hämeenlinna, Finland

About the event

Läsnäoloa ja luovuutta- viikonlopun päiväretriitti

UUSILLE ALUILLE; ITSENI RAKASTAMISELLE JA ELÄMÄLLE...

Kuinka voimmekaan elämän matkalla löytää itsemme monta kertaa erilaisten alkujen äärellä. Milloin pienten, suurten, merkityksellisten, voimakkaiden, hauraiden. Milloin yllättäen jonkun tapahtuman tai tilanteen pakottamana tai seurauksena sisäisestä kasvavasta palosta: jokin mitta kasvaa täyteen ja puhuva kaipaus elää syvemmin omien arvojen mukaista elämää voi olla perustuksia järisyttävä tai kuin hento tuuli, joka kutsuu valmiiksi tallatuilta poluilta tutkimaan ja luomaan omia, uusia reittejä. Uusia tapoja ajatella, olla ja elää. Mistä tämä uuden ajan murtuma on syntynyt? Kuka minä olen uuden alkuni äärellä? Mitä tämä alku minulle merkitsee? Minne se haluaa kuljettaa minua? Mitä kaikkea haluan itsessäni vahvistaa?

Rakastaa ihmistä, jonka kanssa on elämän pisin suhde, on rakastaa itseään. Kukaan meistä ei varmasti ole selvinnyt ilman kasvukipuja tällä tiellä, matkalla lähemmäksi itseään, todellista sisintään.  Elämä on meitä kuitenkin aina vastassa, ja voimme oppia myös eri tavoin olemaan itseämme vastassa ja kulkea itsemme vierellä eteenpäin. Uudet alut ovat meissä läsnä aina, samoin rakkaus, elämä.

Tämä Art and Joy:n kaksipäiväinen  retriitti on luovaa tutkimusmatkaa sen äärellä missä nyt olet. Viikonlopun aikana saat taiteen kautta löytää niitä kipinöitä itsessäsi, jotka haluavat kasvaa ja kuljettaa sinua eteenpäin. Sinä itse olet oman elämäsi asiantuntija. Taide ja luova ilmaisu on upea väylä luoda näkyväksi sisintään ja vahvistaa sitä.

Osallistuaksesi et tarvitse mitään erityistaitoja. Kaikki on sinussa. Keskitymme yksilötyöskentelyyn mutta jaamme prosessia myös parin kanssa/ ryhmässä. 

Ryhmään otetaan max 8 osallistujaa.

Hinta 197€, sis. kaikki materiaalit + kahvi/tee. Ota mukaan omat eväät. Jääkaappi ja mikro ovat käytössäsi.

Osta lippu: holvi.com/shop/L41Q54

Osallistujille tulee postissa tervetulokirje ennen ryhmän aloitusta.  Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Lisätietoja: rina@artandjoy.fi 044-0717012

Share this event

bottom of page