top of page

Thu, Apr 29

|

Hämeenlinna

"Juurilleni" Taideterapeuttinen maalausilta

Taideterapeuttinen maalausilta teemalla "Juurilleni". Kasvu syntyy kaaoksesta. Tervetuloa sellaisena kuin olet.

Registration is Closed
See other events
"Juurilleni" Taideterapeuttinen maalausilta
"Juurilleni" Taideterapeuttinen maalausilta

Time & Location

Apr 29, 2021, 5:00 PM – 8:00 PM

Hämeenlinna, Viipurintie 4, 13200 Hämeenlinna, Finland

About the event

Kiinnostaako sinua tutustua itseesi luovan ilmaisun ja taiteen tekemisen kautta?

Art and Joy aloittaa yksittäiset, vaihtuvat teemaillat, johon voit helposti tulla mukaan kertaluontoisesti ja saada tuntumaa siitä, mitä taideterapeuttinen työskentely on. Osallistuaksesi et tarvitse mitään erityistaitoja, kaikki mitä tarvitset, on sinussa.

Aloitamme ja lopetamme illan yhteiseen piiriin. Ohjaan taidetyöskentelyyn oman kehon kuuntelemisen kautta, siirrymme rationaalisesta ajattelusta toisenlaiseen kokemisen maailmaan. Liian usein unohdamme sen, kuinka elämän monenlaiset kaaokset kypsyttävä ja kantavat kasvua. ”Juurilleni” omistetun illan aikana saat taiteellisen luomisen kautta tuntea, etsiä ja löytää omia juuriasi, omaa voimaasi ja sitä rankaa, joka kantaa sinua tästä hetkestä eteenpäin. Toivon, että saat löytää taiteen kautta itsestäsi jotakin aitoa ja merkityksellistä ja rohkaistua kasvamaan omana itsenäsi omalla polullasi. Ilta keskittyy yksilötyöskentelyyn mutta jaamme tehtyä matkaa myös ryhmässä.

Tervetuloa mukaan To 29.4. klo 17-20 Hinta 37€ sis. kaikki materiaalit, teetä ja pikkupurtavaa Mukaan otetaan max 6 hlöä

Lisätietoja: rina@artandjoy.fi 044-0717012

Työskentely tapahtuu turvaväleillä sadan neliön luovassa olotilassa Omatassa, Viipurintie 4, Hml. Oma sis. käynti Verkatehtaankuja 2.

Let’s keep growing!

Share this event

bottom of page