top of page

Fri, Aug 18

|

Hämeenlinna

Grande Paint & Wine Pe 18.8. klo 18-21

Nyt uskalletaan isosti! Grande maalauspajassa saat maalata 100x80 canvastaulun yksin tai ystävän/kumppanin kanssa. On lupa innostua! :)

Registration is Closed
See other events
Grande Paint & Wine Pe 18.8. klo 18-21
Grande Paint & Wine Pe 18.8. klo 18-21

Time & Location

Aug 18, 6:00 PM – 9:00 PM

Hämeenlinna, Viipurintie 4, 13200 Hämeenlinna, Finland

About the event

Tässä Paint & Wine maalauspajassa pääset maalaamaan näyttävän ja suuren 100x80cm kokoisen canvastaulun akryylimaaleilla joko yksin tai ystävän/kumppanin kanssa yhdessä! Lipun oston yhteydessä ilmoita maalaatko oman taulun vai tuletko jonkun kanssa yhdessä (siitä tulee kysymys).

Olet lämpimästi tervetullut viettämään luovaa, hauskaa ja inspiroivaa iltaa tunnelmalliseen sadan neliön luovaa olotilaan Omataan Hml Verkatehtaalla. Lumoudu väreistä, rakastu maalaamiseen, se vie mukanaan! Saat ohjeistusta maalien käytössä ja eri toteutustavoista (sinun ei tarvitse osata mitään) sekä kannustusta luottaa omaan luovuuteesi ja luovaan prosessiin. Kaikki mitä tarvitset, on sinussa!

Hinta 119€/1-2hlö sis. canvastaulun, kaikki maalausmateriaalit ja opastuksen akryylimaalien ja maalausvälineiden käyttöön. Ota mukaan mieluisesi oma drinkki/juoma! Omatasta löytyy laseja ja pullonavaaja. Tarjolla myös popparia. Halutessasi voit ottaa myös omaa pikku purtavaa mukaan.

Huomioithan, että varaus on sitova, ostettuja paikkoja ei palauteta eikä lunasteta takaisin. Jos olet estynyt osallistumaan workshoppiin, johon olet ilmoittautunut, voit luovuttaa/myydä paikkasi toiselle henkilölle. Osallistumisen voi siirtää toiseen kertaan ainoastaan sairastapauksessa.

Haluatko yksityistilaisuuden kaveriporukalle, synttäreille, polttareihin, tyhy-päivään, pikkujouluihin?

Kysy lisää: rina@artandjoy.fi

Osta lippu: https://holvi.com/shop/L41Q54/

Omatan osoite: Viipurintie 4, HML. Oma sisäänkäynti Verkatehtaankuja 2.

Olen pahoillani, tilaan pääsy ei ole esteetön, sijaitsee 2.krs:ssa johon johtaa portaat.

Lisätietoja: rina@artandjoy.fi  044-0717012

Share this event

bottom of page