top of page

Sun, Aug 29

|

Hämeenlinna

Aikuisten naisten luova ryhmä alkaa 29.8. klo 17-20 - vielä muutama paikka!

Paras tapa edetä on pysähtyä. Anna aikaa itsesi kuunteluun ja luovaan ilmaisuun!

Registration is Closed
See other events
Aikuisten naisten luova ryhmä alkaa 29.8. klo 17-20 - vielä muutama paikka!

Time & Location

Aug 29, 2021, 7:00 PM – 8:00 PM

Hämeenlinna, Viipurintie 4, 13200 Hämeenlinna, Finland

About the event

Art and Joy:n aikuisten naisten luova ryhmä(t) on sinulle, joka haluat arjen keskellä pysähtyä itsesi ja oman elämäsi äärelle. Luova ryhmä kokoontuu kerran kuussa, ei sido liikaa, mutta antaa silti säännöllisen paikan ja tilan sinulle pysähtyä kuuntelemaan itseäsi. Oman kehon kuuntelun, läsnäolon, hiljaisuus/liikemeditaation kautta on kaikki materiaalit myös valmiina saadaksesi ilmaista itseäsi luovuuden kautta: mm. kirjoittamisen, liike/tanssin, maalaamisen. Ilta päättyy aina yhteiseen iltapalaan. Ensimmäisellä kerralla kerron lisää ryhmästä ja tutustumme vähän toisiimme, seuraavilla kerroilla saavut hiljaisuuteen, voit ottaa kupin teetä ja saat heti kääntyä itsesi puoleen. Kaksi tuntia olemme keskustelematta. Iltapalalla saa jutella tai olla edelleen hiljaa jos näin haluaa. Kunnioitamme jokaisen omaa ja yhteistä tilaa.

Palaute osallistujalta:

"Olen osallistunut Aikuisten naisten luovan ryhmän toimintaan ryhmän perustamisen aloituksesta asti eli vuodesta 2016 alkaen. 

Ryhmän osalta toiveeni oli, että saisin tällä matkalla rauhaa alati hektiseen arkeeni ja löytäisin hiljaisuudessa vastauksia mielessä pyöriviin kysymyksiini elämästä.Pidin alusta alkaen ryhmän ilmaisusta "paras tapa edetä on pysähtyä".

Ryhmässä keskeisiä asioita ovat hiljaisuus ja luova tekeminen. Hiljaisuus on itselleni ollut alusta asti luontevaa vaikka olenkin hyvin sosiaalinen ihminen. Toisaalta on ollut mukavaa kun iltapalalla on ollut mahdollisuus jutella ja jakaa ajatuksia jos siltä tuntuu muttei se ole millään tavalla pakollista. Ryhmässä jokainen saa olla juuri sellainen kuin on. Luova tekeminen on itselleni avannut uusia maailmoja. Aluksi minulla oli kynnys maalaamiseen koska siitä minulla ei ollut aiempaa kokemusta kuin sitten kouluajan kuvaamataitotuntien. Nyt monia tekemiäni töitä on kotimme seinällä. 

Vuosien aikana olen vapautunut siitä että kriittisesti arvostelisin tekemääni. Tämä vapauttaminen on tuonut minulle ihanan mahdollisuuden toteuttaa itseäni värien maailmassa. Puhunkin usein itseni kohdalla, että luova tekeminen on minulle värien leikkiä mihin voin ammentaa sen hetkisiä ajatuksiani ja tunteita. Ryhmän myötä hiljaisia omia hetkiä olen oppinut ottamaan myös omassa arjessani. Silti on mahtavaa kun joka kuukausi tiedän, että luvassa onhetki aikaa itselleni ja luovalle tekemiselle. Ryhmän punainen lanka on hiljaisuus ja luova tekeminen mutta ammattitaitoinen Rina osaa joka kerta tuoda ryhmään eri tavalla uutta ja erilaista näkökulmaa.

Suosittelen kaikille Omatan Aikuisten naisten luovaa ryhmää jos haluat pysähtyä elämäsi äärellä."

SYKSYN 2021 RYHMÄT Yhteinen aloitus su 29.8. klo 17-20

Tämän jälkeen: Ryhmä 1: 19.9./ 24.10./ 21.11./ 5.12. Ryhmä 2: 3.10./ 31.10./ 28.11./ 19.12.

HINTA: 49€/krt 245€/ 5krt syksy Maksu 1-2- erässä

Lisätietoja ja ilmoittautumiset: rina@artandjoy.fi 044-0717012

"Hiljaisuus ei ole tyhjyyttä, se on täynnä vastauksia"

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Rina Dhakal Art and Joy:n perustaja, terapeuttisen ohjaustoiminnan artenomi, taidekasvattaja, luovuusvalmentaja, ekspressiivinen taideterapeutti

Share this event

bottom of page